Nu klarar vi oss nog ett tag framöver



Nu klarar vi oss nog ett tag framöver
Startskottet har gått för saft-och syltsäsongen 2023 Först ut blev rabarber/syrensaft och rabarber och citronsaft! Stay tuned för fler hemgjorda godsaker från vår gård
Ännu en ”milstolpe”, Kassaboskylten är lagad och åter på sin plats. Likaså är övriga huset renoverat och uppfräschat för att kunna hyras ut som semesterboende….
Nytt bjälklag på plats i Magasinet. I den del där kök och toalett ska inrymmas har vi nu fått ett nytt bjälklag som också har…
Äntligen! Efter år av planer och drömmande tog vi sats på riktigt och kastade oss ut på en resa med något oklar destination. Många funderingar…
Vi tar stadiga om än något långsamma steg framåt med magasinet. Det har stått lite still under sommaren, det kom lite annat pyssel emellan med…
Det här var tänkt att bli ett kortare inlägg om stormen Gudrun, om hur den förändrade vårt landskap, om volymerna som föll och hur vi…