Startskottet har gått för saft-och syltsäsongen 2023 Först ut blev rabarber/syrensaft och rabarber och citronsaft! Stay tuned för fler hemgjorda godsaker från vår gård
Similar Posts
Taket är huvudsaken
Nu har vårt magasin fått ett nytt tätt tak. Det gamla som hade ett fall med betongpannor och ett med tegelpannor, var i dåligt skick…
Tidskrävande golvläggning
Vi tar stadiga om än något långsamma steg framåt med magasinet. Det har stått lite still under sommaren, det kom lite annat pyssel emellan med…
Skördetid
Nu klarar vi oss nog ett tag framöver
Premiär
Vilken lyckad och rolig premiär vi fick idag! Strålande väder och strålande, entusiastiska besökare som kom med glada tillrop och kloka idéer och tankar om…
Transformation påbörjad
Efter några månaders rivningsarbeten och städ av oändligt mycket damm och säd har vi nu kommit så långt som att vi har fått startbesked på…
20 år sedan stormen Gudrun
Det här var tänkt att bli ett kortare inlägg om stormen Gudrun, om hur den förändrade vårt landskap, om volymerna som föll och hur vi…